0
Ett kunskaps- och säkerhetsföretag sedan 1990

Skriv ut plastkort i full färg med en enastående kvalitet

 

Med kortskrivare från Magicard erhålls en utskriftskvalitet utöver det vanliga. Skrivarna finns för både enkel- och dubbelsidiga utskrifter, och med antingen Direct To Card eller ReTransfer-teknologi.
Olika modeller möter olika behov avseende både kapacitet, funktioner och pris.


Pronto ID-printer

Lättanvänd enkelsidig plastkortskrivare med ReWrite-funktion

Pronto ID Printer är en handmatad, enkelsidig 4-färgsskrivare med ReWrite funktion. Skrivaren är lätthanterlig och du skriver snabbt och enkelt ut ett kort med skarp bildkvalitet.
Pronto´n erbjuder enkla kostnadseffektiva utskrifter samt möjlighet till den patenterade HoloKote säkerhetsmärkningen som skrivs på kortet.


Enduro ID Printer

Enkel till dubbelsidig uppgraderingsbar plastkortskrivare

Enduro ID Printer är en enkelsidig 4-färgsskrivare med ReWrite-funktion och med möjlighet till uppgradering för dubbelsidig utskrift. Skrivaren erbjuder den patenterade HoloKote teknologin som gör det möjligt för dig att skriva ut en säkerhetsmärkning över kortets yta.


Prima 4 ID-printer

Plastkortskrivare med ReTransfer-teknologi

Prima 4 ID Printer är en 4-färg plastkortskrivare i enkel-eller dubbelsidigt utförande med lamineringsmodul som tilval. Med ReTransfer- teknologi blir utskriftskvaliteten fantastisk. Skrivaren ger möjlighet till kortlaminering vilket ökar kortens hållbarhet. Med ett holografiskt laminat kopieringsskyddas kortet och ger ett elegant intryck.

 

Tillbaka ...